Memang Mengejutkan!! Lori Ini Dikatakan Muncul Dari Alam Lain..Benarkah Begitu??MEMANG MENGEJUTKAN!! LORI INI DIKATAKAN MUNCUL DARI ALAM LAIN..BENARKAH BEGITU?? |

Pastinya kita sudah biasa mendengar cerita-cerita seram yang sering didengari dari kecil hingga dewasa . Bagi rakyat di negara ini , benda dari alam ghaib memang cukup menakutkan malah ianya turut ditonjolkan melalui filem dan drama .

Namun , bagi mereka yang tidak mempercayainya , ianya dikatakan sukar diterima dek akal kerana tanpa bukti yang nyata ianya sukar dipercayai . Namun apa yang admin ingin paparkan melalui video yang telah dirakam melalui cctv di satu laluan terowong bawah tanah ianya cukup mengejutkan .

 

Jika diperhatikan , kelihatan lori yang dalam perjalanan melalui satu laluan disebelah kanan , tiba-tiba dilanggar oleh lori lain dalam keadaan bertentangan walhal tiada kenderaan yang melalui laluan itu pada masa itu .

Apa yang menjadi persoalan , bagaimana lori yang bertentangan itu boleh berada pada laluan yang sama kerana melalui pemerhatian tiada apa yang melalui laluan pada ketika itu.

 

++ Saya hasilkan USD setiap hari semasa menonton video ini..Tidak CAYA.. Jom tengok link nie http://goo.gl/y0Iz4G ++Most Shared


Contact | Privacy