Video VIRAL:Woi lanc*u ! bukan main langsi lagi pakgad ni . boleh cakap baik2 kan bulan pose ni.



Dugaan mencari rezeki dibulan ramadan . Datang dari seremban naik ex5 je tengah panas . niat nak cari sales lebih sikit sebab nak rayakan . Aku jumpe satu flat ni ada guard house jadi aku pun turun dari moto 1) Aku bg salam & kenalkan diri aku . 2) Aku minta izin/kebenaran untuk masuk ke flat tu , Yela sebab kite pun masuk tempat orangkan kene lah beradab . 1 jam kot aku naik flat tu aku buat sales , Alhamdulilah dapat lah 4 Customer yg nak pasang astro & Upgrate Decoder PVR . Lepas tu aku pun turun dari flat yela dah dapat 4 orang cukup lah tu untuk aku . lepas tu aku nampak brader guard yang aku inform ni tadi dia menjerit kat arah aku dgn member aku , kau tahu dia cakap apa ?

"Wey Lancau 2 orang kau sini kejap " Aku pun tekejut die ckap gitu . aku dtg aku tnye kenape kan ? Lepas tu die pun minta ic , aku bg jela . mmber aku ckp takyah bg . tapi aku bg jugak . Dia ckap die kene tiaw . Aku ckp la aku dah inform semua dkt dia tadi . Lepas tu jadi macam ni pulakkan . kalau tak bagi masuk aku takkan masuk , ini aku dah terangkan sape aku , keje ape aku , dtg sini nak buat ape semua . Haih bila dah jadi mcm ni siap ugut nk pukol aku . Satu jela bang , kite melayu bulan mulia lagi . Sy respect kerja abg . tp abg tak patut ckp mcm tu dekat sy . Sy pun bekerja . semua org kerja . at least kalau betul tak boleh masuk cakap elok2 dgn sy , sy angkat kaki , start moto jalan . - keterangan perakam video. netizen mengatakan bahawa kedua dua salah . pakgad tu bercakap langsi manakala perakam video tersebut salah memberi maklumat kepada pakgad tersebut. kes ini dikatakan miscommunication.







Most Shared


Contact | Privacy